Kostimirani animatori

Kostimirani animatori na terenu s rekvizitima i kreativnim radionicama – 200,00 kn/ sat

Putni trošak van Osijeka – 2 kn /km

Kostimirani animatori u našoj rođendaonici – 100,00 / sat

Batman, Spiderman i Ninja kornjača- Uz najsnažnije svjetske super heroje naučite sve o pomaganju u nevolji, zdravom životu i zdravoj hrani. I to sve kako bi postali super nasljednici.

Zvončica- izrađivanje nakita i vrckavi veseli tulum su sigurni uz ovu brzu i spretnu vilu! Ispričati će vam puno svojih pustolovina sa Petrom Panom i igrate puno zanimljivih igara iz Nigdjezemske.

Pepeljuga- najvrjednijoj od princeza ćete uz učenje o dvorskim pravilima ponašanja, kreirati i vlastitu staklenu cipelicu

Trnoružica- dizajniranje haljina, oslikavanje odjeće, ali bez vretena. Nježna i raspjevana princeza Aurora uz igru i ples, uči tebe i tvoje prijatelje o načinu ponašanja na dvoru.

Zlatokosa- Dugo zatočena u kuli, nije se igrala s ničim osim sa računalom. Zlatokosa sve male i vrckave princeze kao što je ona, uči o jako zabavnim igrama na otvorenom u kojima ona, od kada je slobodna, najviše uživa! Za tako aktivno igranje treba i puno snage, pa učite i izradite zanimljive namirnice od papira!

Snjeguljica- Također jako vrijedna princeza Vas uči kako je pomagala patuljcima i kakvih je problema imala s njihovim brojnim čarapicama. Izrađujete veliki memori od papira!

Winx Bloom- Frizure, pramenovi, noktići. Uvijek sređena Bloom osim o važnosti prijateljstva, uči Vas i kako uvijek izgledati i ponašati se kao prava vila.

Ljepotica- Drugačija od drugih, u knjigama je svašta naučila. Uz ples i igru s Ljepoticom izrađujete origami ukrase za sobu!

Elsa - Ledena Elsa osim što će vaše male prinčeve i princeze dobro zabaviti i rasplesati, pokazati će kako to ona točno pravi snijeg, ispričati svoju priču i naučiti vas praviti papirnate pahulje.